Over ons:

 • caccu.nl werd opgericht met het doel van het verstrekken van een hoger niveau van service en kwaliteit op het gebied van oplaadbare batterijen.
 • Wij zijn een fabrikant die gespecialiseerd is in onderzoek, productie en verkoop van alle soorten oplaadbare laptop batterijen. De hoogste kwaliteit producten tegen de laagste prijs batterijen zijn onze primaire business, onze verkoop werknemers ontvangen een uitgebreide training over het energieverbruik, Lithium Ion accu technologie en ga zo maar door. Onze batterijen zijn gepasseerd strikte procedures voor kwaliteitsborging zoals . Wij bieden alle hulp die u nodig heeft over de batterij.

 • Hier zijn een aantal redenen, zou je vertrouwen in ons te kopen:
 • Onze Kwaliteit - Wij geloven dat onze klanten moeten de hoogste kwaliteit batterijen te ontvangen tegen de laagste prijzen. Wij houden en de kwaliteit van onze accu, 100% nieuw!
 • Onze prijs - Op onze website heeft u altijd de laagste betaling. Omdat we een eigen fabrikanten, online handelaren nog groothandelaren; Daarnaast hebben we de volledig geautomatiseerde apparatuur gebruik, de productie van de efficintie is het hoogste in dezelfde kliek.
 • Onze Service - Wij hebben een uitgebreide training, toegewijd team van customer service managers die staan te popelen om u te helpen tijd en geld bespaart door het delen van hun kennis en expertise op de batterij.
 • Uw tevredenheid - Om uw on-line shopping experience leuk, handig, snel en absolute tevredenheid is ons doel. 30 Dagen Geld Terug, 2 jaar garantie.

 • Disclaimer
 • De batterijen geleverd door caccu.nl zijn vervanging voor verkocht, Alle fabrikant merknamen, logo's en handelsmerken (zoals Acer, Dell, HP, IBM, Sony, Toshiba, enz.) zijn het eigendom van hun respectievelijke houders en terwijl we verwezen op merknaam koopwaar we zijn op geen enkele wijze worden ondersteund door of in verband met deze bedrijven. Elke gebruiken van een merknaam of model aanduiding voor een niet-OEM-product is uitsluitend bedoeld voor aan te tonen compatibiliteit. Elke verwijzing naar producten of handelsmerken van deze bedrijven is puur voor de identificatie van de computer fabrikanten die onze producten. U gaat ermee akkoord dat deze beperking van aansprakelijkheid allesomvattend is en geldt voor alle schade, van welke aard dan ook, inclusief, zonder beperking, directe, indirecte, compenserende, speciale, incidentele, bestraffende en gevolgschade.
Aanbevolen producten
Batterij voor laptop
Waarom caccu.nl !?
 • Gratis Bezorging
  gratis bezorging,Snelle verzending.
 • korting tot 30%
  batterij Lage Prijs, korting tot 30%.
 • 30 dagen niet goed
  30 dagen niet goed,voorzien van
  2 jaar garantie.
 • Veilig betalen
  Alle betalingen vinden plaats in
  een beveiligde betalingsomgeving!
Aanbevolen Producten
1 DELL XPS 17 Batterij Accu Voor DELL XPS 17 Speciale aanbieding: 48.66 €
2 Batterij Voor Acer Aspire 5742 Accu Voor Acer Aspire 5742 Speciale aanbieding: 65.50 €
3 Batterij Voor Sony VGP-BPS22 Accu Voor Sony VGP-BPS22 Speciale aanbieding: 60.79 €
4 Batterij Voor HP G61 Accu Voor HP G61 Speciale aanbieding: 48.69 €
5 Batterij Voor Asus K53SV Accu Voor Asus K53SV Speciale aanbieding: 49.34 €
Copyright © 2010-2014 www.caccu.nl , Inc. All rights reserved.